De Bongerd

Zuidermeent 3 in Kraggenburg, ( Toon op kaart )

79 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Bongerd, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Bongerd foto

Op De Bongerd vind je 10 klassenfoto’s en 79 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Jufrouw Keegstra, Meester Larink en Dunning.

Jufrouw Keegstra, Meester Larink en Dunning. Yvonne Heyboer was mijn beste vriendin. Ook trok ik veel op met Selma en Esther. We zaten maar met z'n 8-en in de klas: Yvonne Heyboer, Selma Busser, Esther vd Kraats, David Roemers, Erik Jongman, Cees Vink en Cees Zee. Selma ben ik tijdens mijn studie in Enschede nog wel eens tegengekomen. Haar broertje Gijs kwam ik vaak tegen op feestjes van mijn academie. Wat is er eigenlijk met de rest gebeurt?

De Bongerd, 1977

bij juf gootjes meester engelsman en meester van minnen.

bij juf gootjes meester engelsman en meester van minnen

De Bongerd, 1966

Volgens mij is dit de School met de Bijbel waar ik 6 jaar op gezeten heb, ik begon bij juf Verbeek in klas 1&2, daarna een meester met een baard(heb ik nog een foto van) In 5&6 had ik meester Versteeg.

Volgens mij is dit de School met de Bijbel waar ik 6 jaar op gezeten heb, ik begon bij juf Verbeek in klas 1&2, daarna een meester met een baard(heb ik nog een foto van) In 5&6 had ik meester Versteeg. Ik herinner mij dat er maar 5 meisjes in de klas zaten Henriette, Truusje, leni,Riekje en ik.

De Bongerd, 1959

?