de bongerd

schoolstraat 2 in Terwolde, ( Toon op kaart )

57 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de bongerd, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

de bongerd foto

Op de bongerd vind je 0 klassenfoto’s en 57 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Met de meiden uit de klas vriendinnenschriften uitwisselen, waar dan je lievelingskleur, eten, etc.

Met de meiden uit de klas vriendinnenschriften uitwisselen, waar dan je lievelingskleur, eten, etc. in stond. Verder was weekendkamp altijd favoriet!

de bongerd, 1978

Ik was geëvacueeerd, vanuit Zeeland (schouwen-duiveland).

Ik was geëvacueeerd, vanuit Zeeland (schouwen-duiveland). Ik woonde bij meneer De Jonge. Ik liep naar huis met Henk Stomphorst, Dinie Klinkert en haar buurmeisje.

de bongerd, 1944

Ik ben Louwtje Viergever en ben in maaert 1944 in Terwolde gekomen.

Ik ben Louwtje Viergever en ben in maaert 1944 in Terwolde gekomen. Wij waren geevacueerd van Schouwen Duiveland. M'n vader en moeder en m'n oudere zus woonden bij m'n oom en tante. Dat was ome Willem de Jonge van de Wijkseweg. Ik was bij een nichtje en haar man in huis, Tot oktober zijn we daar geweest en toen konden we bij T.Jansen in wonen Dat was achteraan op de Wijkseweg. Had daar als buurmeisjes Dikky Witteveen en Henny Gerrits. Ik was ook op de reunie en heb er GENOTEN! De eerste maanden liep ik naar school met Diny Musch,Rikie Klinkert en Henk Stomphorst. Ik sta al een paar jaar op schoolbanken. Ik vind het een goed idee van Diny Bonhof om meer contact te hebben via schoolbanken.

de bongerd, 1944

?