De Bongerd

Moerbeigaarde 58 in Zoetermeer, ( Toon op kaart )

162 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Bongerd, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Bongerd foto

Op De Bongerd vind je 25 klassenfoto’s en 162 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Weeksluiting met Arno Mulders.

Weeksluiting met Arno Mulders.

De Bongerd, 1981

Favoriete lerares: Paula Deppe! Die nam haar kat mee naar school voor de Biologie les.

Favoriete lerares: Paula Deppe! Die nam haar kat mee naar school voor de Biologie les. Ze mocht zelfs op mijn disco verjaardag komen (op zolder). Herinneringen genoeg... De musical over Melk: "Na de tijd van Ot en Sien, kwam de tijd van het machine, maar wat u vandaag gaat zien... Jaaaaaa!" Bananasplit show met de Dolly Dots live, "Het Bongerd Team komt naar je toe deze zomer!" en oh ja... Weerman Martin! En de liefde? Ik was altijd wel verliefd! Ik was alleen veeeeel te verlegen om ook maar iets te vertellen... Zelfs als ik wist dat de ander op mij was ;-)

De Bongerd, 1976

Wat ik mij nog het meest herinner is de videoclip (We are the world) die we in de vijfde klas hebben gemaakt (samen met juffrouw Deppe) en opgestuurd naar Sky Channel.

Wat ik mij nog het meest herinner is de videoclip (We are the world) die we in de vijfde klas hebben gemaakt (samen met juffrouw Deppe) en opgestuurd naar Sky Channel. We waren een dag bezig met filmen en maar liefst vijf minuten in beeld geweest.

De Bongerd, 1985

?