de boei

salland 2a in Assen, ( Toon op kaart )

44 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de boei, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
de boei foto

Op de boei vind je 3 klassenfoto’s en 44 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De Boei was een betere tijd.

De Boei was een betere tijd. Erg gezellig, wij begonnen heel klein was 1 van de eerste leerling van de boei. Omdat het zo klein was was de sfeer ook enorm leuk, net een fam. Meester Faber, meester Martin Hazen berg liggen mij het meeste in mijn geheugen. Dit waren echt geweldige mensen! Mijn beste vriendin op de boei was Marije Bultstra.

de boei, 1989

Toen ik naar De Boei ging was in (1989).

Toen ik naar De Boei ging was in (1989). De Boei was een speciale onderwijs en werd samen gebonden met de Petraschool, nu (Het Kompas). De directeur van De Boei was Meneer Faber en mijn leraren waren Mevrouw Mathilda Boite & Meneer Wonink. Ze waren mijn favoriete leraren. En ik zat bij Ratbout Smit, Davina Geertsma, John Bruins, Jaap Greenhuis in de klas. Ongeveer 2 jaar later verhuisde De Boei naar Baggelhuizen. En de laatste jaar van mij op De Boei was in (1995).

de boei, 1989

Wij hadden de meest ergste klas in de geschiedenis van deze school waar onder, vigo, anton, daniël, mark, mathijs,vele anderen en ik natuurlijk.

Wij hadden de meest ergste klas in de geschiedenis van deze school waar onder, vigo, anton, daniël, mark, mathijs,vele anderen en ik natuurlijk

de boei, 1994

?