De Boei

Bertrand Russellplaats 7 9 in Rotterdam, ( Toon op kaart )

13 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Boei, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Boei foto

Op De Boei vind je 0 klassenfoto’s en 13 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

soms leuk soms irietant.

soms leuk soms irietant

De Boei, 1994

een leuke school ? leuke mensen ? ja leuke school als je achteraf terug denkt dan zeker wel vroeger vond ik het maar moeilijk om op een speciaal onderwijs te zitten leuke mensen ook wel .

een leuke school ? leuke mensen ? ja leuke school als je achteraf terug denkt dan zeker wel vroeger vond ik het maar moeilijk om op een speciaal onderwijs te zitten leuke mensen ook wel .. licht er maar net aan hoe je zelf met de andere omging er waren mensen die minder waren en mensen die toppie waren alhoewel ik vroeger pest wel de pispaal was maarja er was altijd eentje erger ( elmer van vliet) ja toen had ik wel medelijden met die jongen ik zelf was zolang ik me kan heugen altijd verliefd op karine van keulen die bijna alle jaren bij mij in de klas zat ... och och wat was ik verdrietig toen ik eindelijk wist dat ze mij niet wilde hahahahaha dat zijn nou kinderen .. nog een heel leven en denken dat je dan alles al klaar moet hebben voor het einde naderd de school heeft ondanks alle gezeur gezeik en tegenslagen mij een BEHOORLIJK end geholpen zowel de maatschappij weer in te komen en te zorgen dat ik wel kon leren ik dank deze mensen ook vriendelijk voor hun harde inzet voor mijn leven ;)

De Boei, 1990

ik had een liefde hiske en ik had een meester kees die was aan het plaagen.

ik had een liefde hiske en ik had een meester kees die was aan het plaagen

De Boei, 1995