De Blaak

Karnebeekweg in Ridderkerk, ( Toon op kaart )

253 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Blaak, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 59
  • Schoolgenoten 253

Op De Blaak vind je 59 klassenfoto’s en 253 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 193

Meester Impens!!! Absoluut de topper van de Blaak!! In mijn latere jaren ooit nog eens opgezocht en bezocht, fijn mens! Andre de Gans nog steeds naar op zoek!.

Meester Impens!!! Absoluut de topper van de Blaak!! In mijn latere jaren ooit nog eens opgezocht en bezocht, fijn mens! Andre de Gans nog steeds naar op zoek!

2002, Deleted

Meester Impens in de 4e met de leuke musical goeddatzernogzijn, 2 jaar meester Kolen.

Meester Impens in de 4e met de leuke musical goeddatzernogzijn, 2 jaar meester Kolen. en onze 'favoriete' invallerares juffrouw Verkaik oftewel Verkak zoals we haar noemden. Sorry, we hebben het haar niet makkelijk gemaakt toen. Hoop dat er binnenkort nog meer oude klasgenoten opstaan.

2003, margina

Leuke school in een leuke tijd, vooral Impens met baard & eend was geweldig.

Leuke school in een leuke tijd, vooral Impens met baard & eend was geweldig...Ook Kole (of was het koole)zal ik nooit vergheten, mijn god wat een autoritaire vent wat een didactisch onbenul!!! heb later nog les van hem gehad op de middelbare school, toen waren de rollen ietwat omgedraaid..... heb vanaf de 2e t/m de 6e hier op school gezeten.

2003, Deleted
?