De Bieënkorf

Wollefoppenstraat in Rotterdam, ( Toon op kaart )

181 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Bieënkorf, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Bieënkorf foto

Op De Bieënkorf vind je 66 klassenfoto’s en 181 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik had les van mevr Bouwmeester, Sacré, dhr.

Ik had les van mevr Bouwmeester, Sacré, dhr. de Graaf, dhr. Scheygrond. Medeleerlingen : Frank v.d. Goes, Joop Banis, John Grund, Peter Bastijn, Kees Krijgsman, Jan v. Munster, Anja Intven, Nel Klippel, Cora Arts, Monique de Jong, Trudi Baljon, Boukje Breedveld, Koos v.Wensveen, Marjan Bax Begin 2001 heb ik een bezoek gebracht aan de heer Scheygrond en zijn vrouw in Capelle. Mevr. Sacré is overleden. Mevr. Bouwmeester woonde toen ook in Capelle. De heer Scheygrond had nog twee oude foto's met de heer van Eek en de Graaf er op uit de 50-ger jaren.

De Bieënkorf, 1957

Klas 1 mevrouw Kapteijn- de Bouwmeester Klas 2,3,4 Dhr.

Klas 1 mevrouw Kapteijn- de Bouwmeester Klas 2,3,4 Dhr. Lieuwe van Eek Klas 5 dhr. Landa. Hij trouwde aan het begin van mijn 6e leerjaar en omdat wij zijn laatste klas waren op de Bieënkorf mochten wij mee naar het stadhuis, daarna verhuisde hij. Klas 6 Dhr.W. Scheijggrond Klasgenoten waren o.a Anja van Londen, Marja de Jong, Joke en Miep v/d Hoven, Jeanne den Hartog, Tilly Boxman,Virginia Hartman, Arta? Schipper, Hans Hoogenboom, Jan Augustijn, Dick Rietveld, Theo Mudde, Wim Dettingmeijer, Ineke van Gulik, Louise de Kleijn, Saskia Stol, Marja Frederiks, Ineke Bongers.

De Bieënkorf, 1953

Ik heb het die zes jaar erg leuk gehad.

Ik heb het die zes jaar erg leuk gehad.De eerste twee jaar had ik les van Mevr.Sacre. In de derde en vierde klas hadden we les van Dhr. Vijfwinkel, en de laatste twee jaar van Dick Nijhof. Het was een oude maar leuke school.Ik heb er goede herrinneringen aan.

De Bieënkorf, 1970

?