De Bieënkorf

Wollefoppenstraat in Rotterdam, ( Toon op kaart )

179 scholieren

Bekijk het volledige profiel van De Bieënkorf, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 66
  • Schoolgenoten 179

Op De Bieënkorf vind je 66 klassenfoto’s en 179 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 161

Ik had les van mevr Bouwmeeste...

Ik had les van mevr Bouwmeester, Sacré, dhr. de Graaf, dhr. Scheygrond. Medeleerlingen : Frank v.d. Goes, Joop Banis, John Grund, Peter Bastijn, Kees Krijgsman, Jan v. Munster, Anja Intven, Nel Klippel, Cora Arts, Monique de Jong, Trudi Baljon, Boukje Breedveld, Koos v.Wensveen, Marjan Bax Begin 2001 heb ik een bezoek gebracht aan de heer Scheygrond en zijn vrouw in Capelle. Mevr. Sacré is overleden. Mevr. Bouwmeester woonde toen ook in Capelle. De heer Scheygrond had nog twee oude foto's met de heer van Eek en de Graaf er op uit de 50-ger jaren.

2002, Deleted

Klas 1 mevrouw Kapteijn- de Bo...

Klas 1 mevrouw Kapteijn- de Bouwmeester Klas 2,3,4 Dhr. Lieuwe van Eek Klas 5 dhr. Landa. Hij trouwde aan het begin van mijn 6e leerjaar en omdat wij zijn laatste klas waren op de Bieënkorf mochten wij mee naar het stadhuis, daarna verhuisde hij. Klas 6 Dhr.W. Scheijggrond Klasgenoten waren o.a Anja van Londen, Marja de Jong, Joke en Miep v/d Hoven, Jeanne den Hartog, Tilly Boxman,Virginia Hartman, Arta? Schipper, Hans Hoogenboom, Jan Augustijn, Dick Rietveld, Theo Mudde, Wim Dettingmeijer, Ineke van Gulik, Louise de Kleijn, Saskia Stol, Marja Frederiks, Ineke Bongers.

2002, Marjan

Ik heb het die zes jaar erg le...

Ik heb het die zes jaar erg leuk gehad.De eerste twee jaar had ik les van Mevr.Sacre. In de derde en vierde klas hadden we les van Dhr. Vijfwinkel, en de laatste twee jaar van Dick Nijhof. Het was een oude maar leuke school.Ik heb er goede herrinneringen aan.

2002, Deleted
?