De Bestevaerschool

Piet Heinlaan 28 in Baarn, ( Toon op kaart )

206 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Bestevaerschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Bestevaerschool foto

Op De Bestevaerschool vind je 20 klassenfoto’s en 206 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Favoriete herinneringen.

Favoriete herinneringen.. tjee, dat is lastig... als je zo gaat zitten nadenken vliegen er heeeel wat voorbij! Juf Ingrid, Manon, Meester Paul voor wat betreft het eerste gedeelte, (voor de "verhuizing" naar de Oosterstraat) Groot schoolplein, gymmen op het grasveld, de grote zaal met podium voor de musicals, weeksluitingen en feestjes. Tenminste.. kan me iets van carnaval en playbackshow voor de geest halen. Als je jarig was, trakteren bij alle juffen en meesters en dan kreeg je een "sticker" yesss ;-) Verder... klasgenootjes, jarenlang dezelfde natuurlijk. Martine van Dijken, Miranda van Wilsum, Jeanine Roos, Isabel Duiveman, Renate Voogt, Lars Strik, Jan van Rees (ooit nog overbuur"jochie") Mark van de Hoef, Remco Rijnaart, Karin, Karen, Marieke, Anke, Chantal en nog een aantal waarvan ik even niet meer op de naam kan komen... (vul maar aan dus!) Na de verhuizing, (oosterstraat) het oude gebouw met nog groter schoolplein, met veel knikkeren, voetje van de vloer. De gymzaal.. waar ik aardig wat blauwe plekken en een gekneusde pols aan overgehouden heb. Apenkooien was onze favoriet, Muziekles met alle leerlingen in de gymzaal (op de banken) en als laatste de musical natuurlijk! Nog een tijdje blokfluit les gekregen van Meester Krijns, "denk maar dat er een baby in de hoek van de kamer ligt te slapen en dat je die niet wakker mag maken" Kortom 6e klas met Meester Hans van de Heuvel, de eerste leraar die mij de klas uitstuurde. Gelukkig was Kees Versluijs er nog.. die mij meteen naar het ander gebouw voor een boodschap stuurde en tja, daar ben je dan niet boos over toch? Nou ja, ik niet, Hans wel :-D. Ook hier weer heel wat leerlingen... natuurlijk zelfde als de eerste 3 jaar maar ook wat aanvullingen, Mischa, Pascal, Bert, Jacintha en nog wel een aantal. (erg slecht van geheugen als het om namen gaat hoor, gezichten blijven wel hangen)

De Bestevaerschool, 1978

IK WAS HIER ONDERWIJZERES.

IK WAS HIER ONDERWIJZERES

De Bestevaerschool, 1978

Juf Ank, de mooiste herinnering van deze school.

Juf Ank, de mooiste herinnering van deze school. En op kamp naar rabbit hill, helemaal geweldig. Ik ga nog steeds emt martine teijema om we zijn nu al ruim 20 jaar vriendinnen. Mijn jongste gaat nu ook naar deze school en hij vind het er erg leuk. Ik ben dit school jaar (2005/2006) zelfs klasse moeder.

De Bestevaerschool, 1981

?