De Berkhoff

wibautstraat in Amsterdam, ( Toon op kaart )

436 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Berkhoff, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Berkhoff foto

Op De Berkhoff vind je 41 klassenfoto’s en 436 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

op de berkhoff heb ik vreselijk veel plezier gehad, mijn eeerste stappen naar profesioneel koken waren gezet, na de berhoff ben ik naar de middelbare hotelschool gegaan.

op de berkhoff heb ik vreselijk veel plezier gehad, mijn eeerste stappen naar profesioneel koken waren gezet, na de berhoff ben ik naar de middelbare hotelschool gegaan. 3 jaar ben ik blijven plakken bij mijn stage plek waar ik floor manager was om vervolgens mijn eerste stappen te wagen in de grote handel van levensmiddelen. na een half jaartje reizen en relaxen werk ik momenteel weer tijdelijk in de catering.

De Berkhoff, 1988

Het was een te gekke tijd, Met LeBlanc een sigaret roken in het magazijn, met De Jong de likeuren proeven, met Nol de meest vreselijke gerechten maken, de Koek die je bakte achter elkaar op eten, de maffe natuurkunde lessen van Wester, de saaaaaie lessen

Het was een te gekke tijd, Met LeBlanc een sigaret roken in het magazijn, met De Jong de likeuren proeven, met Nol de meest vreselijke gerechten maken, de Koek die je bakte achter elkaar op eten, de maffe natuurkunde lessen van Wester, de saaaaaie lessen Nederlands en Aardrijkskunde van die kale uit lelystad, het was een leuke tijd!!!

De Berkhoff, 1993

Meneer Schneider,Meneer v.

Meneer Schneider,Meneer v.schaik,meneer de Jong,Friethof etc. waren mijn leraren. Ik heb er een fantastische tijd gehad. Ik heb bij Leen Engelsman en Annemieke Slotboom,Maaike,Nancy,Saskia in de klas gezeten.Oh,ja Allard en Riekerd En Jaap,Rogier en Patrick.Ik zou t erg leuk vinden om weer wat van jullie te horen groetjes Anja.

De Berkhoff, 1987

?