De Berckacker

Norenberg 23 in Veldhoven, ( Toon op kaart )

205 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Berckacker, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Berckacker foto

Op De Berckacker vind je 19 klassenfoto’s en 205 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Mijn eerste schooltje, nou ja schooltje, ik geloof dat er wel 700 kinderen op zaten.

Mijn eerste schooltje, nou ja schooltje, ik geloof dat er wel 700 kinderen op zaten. Het gezellige jaar bij meneer Frank in groep 6 kan ik me nog heel goed herinneren. Ook de opstelwedstrijd in groep 8 was leuk. Ik geloof dat Maarten, Noortje, (Bas?) en ik een prijs hadden gewonnen met het opstel over vandalisme. We gingen kegelen en naar bureau Halt en onderweg kregen we een botsing met de bus. Verder natuurlijk de Holiday Show, ook in groep 8. Ik kwam samen met Marcel in de finale en we wonnen! Hij een mountainbike, ik een stereotoren en samen met twee vrienden op ponykamp! Toen we 12 waren mochten we daardoor dus zonder ouders op vakantie in Zeeland! Ik ben een jaar van de Berckacker afgeweest (in groep 3) omdat we toen in het buitenland woonden.

De Berckacker, 1983

Ik kwam op deze school in groep 5.

Ik kwam op deze school in groep 5. Het was wennen omdat ik net verhuisd was, maar het wende snel! leuke tijd en aardige leraren, meneer Sjors en meneer fransesco. Daarna in de kelen op de dependans in goep 8. Leuke klasgenoten!

De Berckacker, 1989

toen de grootste basisschool van nederland met meer dan 800 leerlingen !.

toen de grootste basisschool van nederland met meer dan 800 leerlingen !

De Berckacker, 1989

?