De Beemden

Albinonistraat 86 A in Boxtel, ( Toon op kaart )

143 scholieren

Bekijk het volledige profiel van De Beemden, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 5
  • Schoolgenoten 143

Op De Beemden vind je 5 klassenfoto’s en 143 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 51

Met toen al mijn beste vriendi...

Met toen al mijn beste vriendin Carol den Otter heb ik nog steeds regelmatig contact, net als met Astrid de Koning. De beste herinneringen als het gaat om lesgeven heb ik aan kleuterjuffrouw Riet, Jack Vlassak en Norbert Klok. De laatste was streng, doch rechtvaardig, en Jack Vlassak had het omgaan met kinderen helemaal in de vingers. Als iemand toevallig dit stukje leest en Erna Strik is, of Erna Strik nog kent, zou hij of zij dan even kunnen mailen naar josjoyce at heetpost punt c o m (dat heetpost moet je even in het Engels vertalen)? Erna was destijds mijn kleuterschoolvriendinnetje, maar toen ze met haar ouders naar Sint-Oedenrode verhuisde, raakten we elkaar kwijt. Ik ben heel benieuwd hoe het met haar gaat!

2002, Joyce

Ik kan niet zeggen dat ik hier...

Ik kan niet zeggen dat ik hier een leuke tijd heb gehad.Maar toch vond ik het een leuke school en ik kon met de meeste leraren wel overweg,ben wel benieuwd hoe het er nu is.

2003, Cynthia

Lang op deze school gezeten......

Lang op deze school gezeten..... Ik zat in de klas met Meta, Marloes, wesley, eppo enz...

2003, Deleted
?