De Barg

Mantingerbrink 203 in Emmen, ( Toon op kaart )

232 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Barg, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Barg foto

Op De Barg vind je 26 klassenfoto’s en 232 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ben in groep 4 verhuisd en ben altijd nieuwsgierig geweest hoe het met de rest is afgelopen.

Ben in groep 4 verhuisd en ben altijd nieuwsgierig geweest hoe het met de rest is afgelopen. Heb een hele leuke tijd in emmen en op de barg gehad met lievelings juf natuurlijk sietske staartjes!!

De Barg, 1987

Heb gemengde herinneringen aan mijn schooltijd op De Barg.

Heb gemengde herinneringen aan mijn schooltijd op De Barg. In de eerste klas had ik de hoofdmeester, meester Ten Kate. Ik weet nog wel dat ik de allereerste schooldag al door hem in de hoek werd gezet. Waarom dat was ben ik echter vergeten. Dan denk ik aan juf Akkermans, die relatie verliep helemaal niet soepel! En meester Jansen, met die ontzettende rode haren...was ook best een leuke leraar trouwens. Vanaf de kleuterschool dikke vriendinnen met Karin Blaak geweest totdat ik ging verhuizen naar Apeldoorn. Lag altijd overhoop met Micha van der Span. Kan me nog wel een hoop namen herinneren nu ik erover nadenk. Norbert Posthuma, Jelmer Pals, Nanne Fokkema, Karin van Selm, Claudia Hoogenberg, Marlies Kleinulent, Sven Sijbring en vooral Arnold van Lakenveld. Met Arnold ging ik buiten schooltijd ook heel veel om. M'n favoriete tijd waren de 5e & 6e klas bij Meester Zwart. Wat een geweldige kerel vond ik dat! Kan me nog goed herinneren dat hij op een gegeven moment zijn hond Alex een keer mee naar school nam. Een duitse herder was dat. En natuurlijk de musical Mi Ma Mo uw Dienaar in de zesde klas...hartstikke leuk.

De Barg, 1979

vanaf groep 6 tot en met groep 8 op deze school gezeten; (resp.

vanaf groep 6 tot en met groep 8 op deze school gezeten; (resp.) meester Wielens, meester Havinga en meester Zwart.

De Barg, 1986

?