De Ark

Madoerastraat 4, Sinds 1-8-2006 gefuseerd met S.B.O. de Werkhaven tot S.B.O. de Spinaker in Enschede, ( Toon op kaart )

115 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Ark, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Ark foto

Op De Ark vind je 50 klassenfoto’s en 115 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

wereld school! meneer wiggers was destijds de directeur ik heb les gehad van mw Bulters.

wereld school! meneer wiggers was destijds de directeur ik heb les gehad van mw Bulters. mw Kruithof. Chris Timmers. Klaas van Eldijk en Marijke Ros. ik heb echt super jaren gehad op deze school en denk nog vaak aan al deze mensen en mijn oude klasgenoten terug. een aantal klasgenoten weet ik nog bij naam en toe naam dat zijn , Martine Fiechter, Danny Post ,Thomas weering, Bastiaan lenderink , kleine Petra de boer en rooie Petra christiaans, alexandera vlug, erlwin hietbrink. bjorn zwijneberg, robert post, linda dumans, liane v/d maas, marcel jacob, andre huiskes, henny, desire moes. ik zou graag een keer horen hoe het met ze gaat!

De Ark, 1979

Ik ben getrouwd en heb 2 dochters 13 en 16 jr.

Ik ben getrouwd en heb 2 dochters 13 en 16 jr.Was een leuke school eerst zat de school aan de knalhutteweg toen ik in groep 3 zat bij zijn we verhuist naar de madoerastraat. Ik ben in groep 1 bij juffrouw Wiggers begonnen en geeinigt bij de Hr Heegen, de schoolreisjes waren leuk in buurse en het laatste schoolreisje was in ruurlo we moesten erop de fiets heen.

De Ark, 1970

ik was altijd de lul bij alle leraaren.

ik was altijd de lul bij alle leraaren

De Ark, 1986

?