De Ark

Madoerastraat 4, Sinds 1-8-2006 gefuseerd met S.B.O. de Werkhaven tot S.B.O. de Spinaker in Enschede, ( Toon op kaart )

105 scholieren

Bekijk het volledige profiel van De Ark, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 46
  • Schoolgenoten 105

Op De Ark vind je 46 klassenfoto’s en 105 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 75

wereld school! meneer wiggers ...

wereld school! meneer wiggers was destijds de directeur ik heb les gehad van mw Bulters. mw Kruithof. Chris Timmers. Klaas van Eldijk en Marijke Ros. ik heb echt super jaren gehad op deze school en denk nog vaak aan al deze mensen en mijn oude klasgenoten terug. een aantal klasgenoten weet ik nog bij naam en toe naam dat zijn , Martine Fiechter, Danny Post ,Thomas weering, Bastiaan lenderink , kleine Petra de boer en rooie Petra christiaans, alexandera vlug, erlwin hietbrink. bjorn zwijneberg, robert post, linda dumans, liane v/d maas, marcel jacob, andre huiskes, henny, desire moes. ik zou graag een keer horen hoe het met ze gaat!

2003, Deleted

Ik ben getrouwd en heb 2 docht...

Ik ben getrouwd en heb 2 dochters 13 en 16 jr.Was een leuke school eerst zat de school aan de knalhutteweg toen ik in groep 3 zat bij zijn we verhuist naar de madoerastraat. Ik ben in groep 1 bij juffrouw Wiggers begonnen en geeinigt bij de Hr Heegen, de schoolreisjes waren leuk in buurse en het laatste schoolreisje was in ruurlo we moesten erop de fiets heen.

2003, Deleted

ik was altijd de lul bij alle ...

ik was altijd de lul bij alle leraaren

2003, Deleted
?