De Ark

Laan van Gildestein 74 in Nieuw-Vennep, ( Toon op kaart )

15 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Ark, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Ark foto

Op De Ark vind je 0 klassenfoto’s en 15 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Een half jaar na de start van de Ark ben ik gaan werken op deze fantastische school, die nu 8 jaar bestaat.

Een half jaar na de start van de Ark ben ik gaan werken op deze fantastische school, die nu 8 jaar bestaat. Ik heb nog geen moment spijt gehad van deze keuze. Een school met een fijne rustige sfeer en een batterij aan know how, aangezien er veel collega's zijn met enorm veel ervaring. Ik hoop dat dit mijn laatste 'station' zal zijn.

De Ark, 2000

Dit is mijn tweede jaar op de Ark en het bevalt me prima.

Dit is mijn tweede jaar op de Ark en het bevalt me prima. We hebben een gezellig team en met name in De Sloep, onze dislocatie, hebben we het erg goed. Op dit moment sta ik voor groep 7/8, een bijzonder stel mag ik wel zeggen. We hebben dit jaar aardig wat leuke dingen gedaan: dansfeest, excursie KLM, het schoolkamp met groep 8,binnenkort een excursie naar het Corry ten Boomhuis. Binnekort volgt er zeker meer.

De Ark, 2003

EHm.

EHm......naja ik heb een jaar op de ark gezeten en heb het er heel goed naar mijn zin gehad.... De schoowl was net nieuw dus was perfect....als ik het over mocht doen zou ik alles precies hetzelfde doen..

De Ark, 2000