De Ark

Frans Halsstraat 1 in Bunschoten-Spakenburg, ( Toon op kaart )

136 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Ark, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Ark foto

Op De Ark vind je 11 klassenfoto’s en 136 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Winnen met de sportdag en andere evenementen en geinige feesjes!.

Winnen met de sportdag en andere evenementen en geinige feesjes!

De Ark, 1978

Leuke school.

Leuke school. Ik weet nog dat we een keer op het schoolplein geschaatst hebben. Had zo hard geijzeld dat we schaatsend naar school gingen. Vooral die kuil op het schoolplein was keigaaf! Ook voor rollerskates toen. De schoolsportdagen vond ik ook altijd leuk. Mocht altijd meedoen met estafetteloop tegen andere scholen. Ik was altijd klein, maar snel!

De Ark, 1977

Wat ik nooit vergeet dat we het eerste jaar in een rij moesten staan voor we de school in mochten, bij elke temperatuur.

Wat ik nooit vergeet dat we het eerste jaar in een rij moesten staan voor we de school in mochten, bij elke temperatuur. Daarna kregen we een andere bovenmeester (zo werd die genoemd) toen werd het veel leuker. Met zijn allen zwemmen aan de Oostdijk: leuk verjaardagsfeest; Schaatsen op de Laak; (waar ik overigens in een wak reed en door Henk Hop uitgetrokken ben en waar ik door de vrouw van boer Nieboer ben opgevangen en in de lange onderbroek van de boer gestoken, werd opgewarmd voor de kachel, vervolgens door meester Schadenberg in zijn mooie oude zwarte Citroen naar huis gebracht,nogmaals bedankt allemaal; Meester Dekkers heb ik wel 3 of 4 jaar gehad en ik vond het heerlijk. Iedere morgen las hij "In de Soete Suiker bol" voor en hij kon prachtig tekenen. Wel streng maar veel geleerd van hem. En ik heb nog veel meer verhalen teveel om op te noemen.

De Ark, 1952

?