de Aemstelhorn

Fokke Simonszstraat 49 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

41 scholieren

Bekijk de volledige pagina van de Aemstelhorn, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 1
  • Schoolgenoten 41

Op de Aemstelhorn vind je 1 klassenfoto’s en 41 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 45

Geen Informatie, moet voor bet...

Geen Informatie, moet voor betaald worden

2003, Deleted

Ik deed deze opleiding, omdat...

Ik deed deze opleiding, omdat ik perse een parttime opleiding zocht. Ik had reeds een kind en de 2e was op komst. Ik heb veel meegemaakt in deze jaren. Ik deed deze opleiding samen met 2 anderen uit Purmeren. Wij reden altijd met elkaar mee, Ria en Hans. Wij hadden wel alledrie een andere richting, dus zagen elkaar op school weinig. Ik heb eerst de richting (vrouwen-)opbouwwerk gedaan, mar voelde mij niet echt thuis tussen al die zeer geemancipeeerde dames, waartussen ik nog de enige getrouwde was. Mijn zelfvertrouwen krijg in deze periode een flinke deuk. Ben overgestapt naar de richting allochtonenwerk. Erg leuk. Omdat ik(toch) in 1985 ging scheidden heb ik een half jaar later mijn eindscrptie gedaan, zodat ik in december 1985 ben geslaagd. Officeel als opbouwwerkster. Een beroep dat nu bijna niet meer bestaat. Uiteindelijk ben ik in de richting Personeel en Arbeid bij later gaan bijscholen en werk nog steeds in deze branche als personeelsadviseur.

2003, Deleted

Een jaar op deze school gezete...

Een jaar op deze school gezeten, was een vormingsschool, te gekke tijd gehad met leuke leerkrachten zoals rob en ria en liesbeth en nel voor de koffie, alles bij elkaar was een fijn jaar.

2003, Kees
?