De Achthoek (zie ook St. Canisiusschool en R.K. Meisjesschool St.Joseph)

Houtse Heuvel 3 in Den Hout, ( Toon op kaart )

58 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De Achthoek (zie ook St. Canisiusschool en R.K. Meisjesschool St.Joseph), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De Achthoek (zie ook St. Canisiusschool en R.K. Meisjesschool St.Joseph) foto

Op De Achthoek (zie ook St. Canisiusschool en R.K. Meisjesschool St.Joseph) vind je 7 klassenfoto’s en 58 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik heb niet zoveel herinneringen meer aan deze school, maar wel dat we met enkele meisjes naar de mavo gingen in Oosterhout, en wel Corrie de Jong, Ans Kok, Carla de Jong en Wouda Boeren.

Ik heb niet zoveel herinneringen meer aan deze school, maar wel dat we met enkele meisjes naar de mavo gingen in Oosterhout, en wel Corrie de Jong, Ans Kok, Carla de Jong en Wouda Boeren

De Achthoek (zie ook St. Ca..., 1963

De kleine klas waar in we zaten met 12 klasgenoten, en je zo lekker in de polder kon spelen, met Ronny Kusters, Dennis van Dongen en Pascal van Gurp.

De kleine klas waar in we zaten met 12 klasgenoten, en je zo lekker in de polder kon spelen, met Ronny Kusters, Dennis van Dongen en Pascal van Gurp. Het was altijd wel ver fietsen in de polder, ik reed dan ook vaak met Ronald Schransmans naar huis. En natuurlijk de grote verbouwing die de school heeft meegemaakt.

De Achthoek (zie ook St. Ca..., 1979

Hallo Houtenaren!! Hoe staat het leven daar? Het was een leuke tijd op basisschool de Achthoek.

Hallo Houtenaren!! Hoe staat het leven daar? Het was een leuke tijd op basisschool de Achthoek. We hadden een klein klasje (man of 11). Yvonne Bogers was altijd mijn beste vriendin. Nu zijn we nog steeds goede vriendinnen. Alles bij elkaar kennen we elkaar al 25 jaar. Maar ehhh..hoe is het met de rest??? Getrouwd..Kinderen..gescheiden??? Laat eens wat van je horen!!! Ben erg benieuwd hoe het met iedereen is. Laatst ben ik nog met Yvonne wezen eten. Toen hadden we het over een reunie. Zou toch best leuk zijn? Wie zaten er ook al weer in mijn klas...Patricia Ligtvoet, Marco de Jong, Jim(mie) Wildhagen, John Raaymakers (broertje Rob kom is wel eens tegen op een vriendenfeestje), Jack Knipscheer...en nog wel een paar! Ook jaren in Den Hout bij de drumband gezeten (Novitas Vitae). Dit zal enkelen ook wel bekend in de oren klinken. Tegenwoordig kom ik bijna nooit meer in Den Hout. Alleen bij mijn ouders en wanner het Houtse Jaarmarkt is. Al moet ik zeggen dat ik dat ook al weer een jaartje gemist heb. Ja..ik woon inmiddels in Breda en met de Houtse Jaarmarkt is het ook Jazz festival in Breda hè..en da's errug gezellig. Tenminste als het lekker weer is. Maar weer even terug naar het verleden. Na de basisschool ben ik samen met Yvonne en Anoeska van Groesen naar de Mavo in Oosterhout gegaan (Willem van Duvenvoorde). Daarna heb ik de Meao in Breda gevolgd. Dit was een ontzettende leuke tijd. De school stond midden in de stad en ik zat dan ook vaak, wanneer het lekker weer was, op het terras en anders lekker binnen in 't café. Nu woon ik sinds bijna 5 jaar samen met mijn vriend Arnoud. Eerst een jaar in Etten-Leur gewoond en nu samen een huis gekocht in Breda, waar we nu bijna 4 jaar zitten. Bevalt heel goed. Ik zou het leuk vinden als ik nog eens iets hoor van mijn oude klasgenoten. Groetjes Marian

De Achthoek (zie ook St. Ca..., 1979

?