De 0orsprong

Eemnesserweg in Baarn, ( Toon op kaart )

206 scholieren

Bekijk de volledige pagina van De 0orsprong, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

De 0orsprong foto

Op De 0orsprong vind je 58 klassenfoto’s en 206 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Klas 1 t/m 3 op deze school met die mulo erboven.

Klas 1 t/m 3 op deze school met die mulo erboven. Hoogst illegaal strijkers en ander vuurwerk kopen bij Van Keppel die dat uit de meterkast verkocht (we waren toen 7 jaar!). Versteeg in de eerste. In de tweede als lerares Bodegom en in de derde meneer Stomp. Klasgenoten. even denken na 40 jaar... Barend de Graaf, Annemiek Limper gebr Doorman Kees Groenendijk Pim van der Meer Hetty Paridon, een meisje van Es. Pietje.....Joop Frankema, Willem Schaap, Bert van Aggelen en Rob Verbeek dacht ik. Latjes jatten bij de latjesfabriek vlakbij. Beunis met z'n solex op tegen de molenweg waar hij woonde ! Barend de graaf die altijd aan het vechten was op het schoolplein met ouderejaars en door de leraren in toom gehouden moest worden. Knikkeren achter de school en landveroveraartje. De stank van natte jassen als je in de herfst binnenkwam. En als je jarig was mocht je tracteren en ook in andere klassen !

De 0orsprong, 1964

Zowel op lagere school als mulo geweest.

Zowel op lagere school als mulo geweest. Hoofd L.S. was dhr. Beunis ( 1955-1961). Hoofd MULO mej. Zeiler. ( 1961-1965). Onderwijzers L.S. juf Boogaard, Muntjewerf, meester Schuller en Stomp. Op MULO: Geerts, Hoedemaker, de Bruin, Betten, Haak en Fortuin. Vriendin Edith van den Berg. Zie nog wel enkele oud-klasgenoten in Baarn, maar de meeste uit het oog verloren.

De 0orsprong, 1955

Juffr.

Juffr.Oldenziel in de eerste klas. Dan had ik ook Mr.Kopal en "Bolle" van den Brink. Mr.Posma was Hoofd van de School. Ik woonde Accacialaan 3, net achter de school en hoefde niet ver te lopen.Eep Zeiler was mijn beste vreind

De 0orsprong, 1927

?