dansschool Wim Bonel

Rozengracht in Amsterdam, ( Toon op kaart )

50 scholieren

Bekijk de volledige pagina van dansschool Wim Bonel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 1
  • Schoolgenoten 50

Op dansschool Wim Bonel vind je 1 klassenfoto’s en 50 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 54

ik heb van 1961 tot 1967 dans ...

ik heb van 1961 tot 1967 dans les gehad en heel veel leuke herinneringen aan over gehouden, ik begon op de Rozengracht, de lessen waren zaterdag middag dat was voor de jeugd ( s'morgens moesten wij nog naar school) in de oude school met beneden in de kelder de bar en kleed ruimte,later in de nieuwe school een klein stukje verder ook op de Rozengracht. Ook mochten wij vaak helpen in de Vinkenstraat daar kwamen ze dan jongens tekort. Wij kregen toen les van meneer en mevrouw Bonel en van Chris en Willy Kallenbach. Ik heb 4 december 1964 daar ook mijn man johan ontmoet en we zijn dit jaar 40 jaar getrouwd dus een echt Bonel huwelijk.Namen uit die tijd Jan Wesselsz/Wim v.d.Heiden/Bram Jouwstra/Ronnie Peters/Gerrit langeberg/Ria Sloep/Ria v.d.Molen/Harrie en Ina Bredero(broer en zus)Anneke Heinis/Johan Warnaar/ Fred Artmanni/ Tieni Verwer (Fred en Tieni is ook een Bonel huwelijk)/Janna Mintjes met de 3 laatste heb ik nog steeds contact en we zijn ook heel vaak met elkaar op vacantie geweest.

2004, Wilma

vond het altijd erg leuk om te...

vond het altijd erg leuk om te dansen samen met monica van ginhoven. het afdansen in krasnapolsky vond ik altijd reuze spannend

2004, Deleted

Veel leuke herinneringen aan d...

Veel leuke herinneringen aan de danslessen,vooral het vrij dansen op zaterdag en zondagavond. Het afdansen in krasnapolsky en de nachtfeesten die daar ook gegeven werden.

2004, Henny
?