Dansschool Visser en ter Beek

Papaverhoek 41 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

30 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Dansschool Visser en ter Beek, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Dansschool Visser en ter Beek foto

Op Dansschool Visser en ter Beek vind je 3 klassenfoto’s en 30 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

de gezellige dansavonden en de vele mensen die ik ontmoet jaar na jaar.

de gezellige dansavonden en de vele mensen die ik ontmoet jaar na jaar. Soms komen mensen die als kinderen hebben leren dansen terug als volwassenen om het nog eens over te doen. En hierdoor hou je vrienden over voor het leven al zie je soms jaren niet. Heb het tot de sub top van dansend Nederland gehaald, al heeft het wel mijn geplande huwelijk gekost. Nu kan ik met mijn ervaring vele mensen helpen om met dansen en een drankje verder te helpen. Dansen is naar mijn mening een perfecte wijze om de dagelijkse beslommeringen even te vergeten al doe ik het zelf niet al te vaak meer. Heb er gewoon geen tijd meer voor, buiten de dansschool om dan. Eindelijk is het dan zover, ik ben vrij. vanaf januari heb ik geen verplichtingen meer op de dansschool, het is raar maar voor mijn gezondheid en gemoedsrust een stuk beter nu.

Dansschool Visser en ter Beek, 1972

Alles was leuk.

Alles was leuk. Met iedereen met wie ik gedanst hebt. Een leuke reunie zou welkom zijn. Ik dans nog steeds trouwens, maar wel Boogie woogie

Dansschool Visser en ter Beek, 1976

Veel plezier enlol gehad.

Veel plezier enlol gehad.Invallen op vrijdagavond en les op zaterdagavond.Daarna naar vrij-dansen op zaterdagavond.Enkele namen van vrienden van toen waren George Hofstede,Arno Diefenbach,Gerard Touwslager,Rogier Wolfenbuttel,Daniel?,timothy.Was een leuke en druk zooitje ongeregeld.

Dansschool Visser en ter Beek, 1984

?