Dansschool van den Adel

Binderij 5 in Amstelveen, ( Toon op kaart )

29 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Dansschool van den Adel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 29

Op Dansschool van den Adel vind je 0 klassenfoto’s en 29 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 24

Van het begin tot het eind (ru...

Van het begin tot het eind (ruim 25jr), HEEL VEEL DANSPLEZIER, En nog veel meer dan dat. (voor 'i-meel' hier de puzzel: ronnytje'kringelding'hetemeel.kom)

2003, Ron

De kerstavonden, Nieuwjaarsbal...

De kerstavonden, Nieuwjaarsbal, zoenen op de tussenverdieping, de gezelligheid. En alle vrienden van toen.. Zeker het zwemmen op maandagavond met het clubje. Ron, astrid, judith, nanon, hester, Rene, Sandra, Esther, Onno, cyrilla etc. Ik denk er heel erg vaak aan terug... De mooiste tijd van mijn leven, tot nu toe, geweest. Als je wilt mailen kan dat op *************Per 2 januari as ben ik werkzaam als service monteur bij een bedrijf die garage systemen plaatst. Heb een hele lieve vriendin en woon in Amstelveen. Ben erg fanatiek bezig met paardrijden. Helpen bij wedstrijden etc.

2004, Deleted

hahahaha,wat leuk om te lezen....

hahahaha,wat leuk om te lezen. Super tijd gehad hier. Mis het nog steeds. Vooral de disco avonden waren erg leuk en de Limbo optredens, kerstbal. Ik hoop dat er meer bekenden zich aanmelden hier. Met sommige heb ik nog steeds kontakt.

2004, Nanon
?