Dansschool Reijers

Mercatorplein, Amsterdam in Amsterdam, ( Toon op kaart )

7 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Dansschool Reijers, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 3
  • Schoolgenoten 7

Op Dansschool Reijers vind je 3 klassenfoto’s en 7 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 6

In de jaren tussen 1956 en 196...

In de jaren tussen 1956 en 1962 heb ik met heel veel plezier op deze dansschool les gehad en ging ik ook naar vrij dansen op de zaterdagavond. Ook gingen we een keer per jaar met de dansschool naar Hillegom. We gingen dan met een bus met z´n allen. We kregen les van de heer en mevr. Reijers zelf. Ik zou heel graag in kontakt willen komen met meiden en jongens die in die periode ook daar hebben gedanst.

2008, Thea

het was een gezellige dansscho...

het was een gezellige dansschool heb daar mijn man leren kennen waar ik nog steeds mee getrouwd ben. jammer dat ze weggingen

2009, joke

ik ben yolanda visser ik heb ...

ik ben yolanda visser ik heb op deze dansschool hele leuke jaren gekend mijn broer ronald dansste ook hier, hij had verkering met petra moederzoon van dansschool daniels die altijd bij ons kwamen vrijdansen op zaterdag na de lessen, heel leuk ik heb daar ook nog om gegaag met bobbie en alex ook van daniels. mijn broer heeft daar nog later een tijd vrienden aan over gehoeden, nou wie mij kent hoor ik graag.

2010, Deleted
?