Dansschool Oksinski

Nassaustraat in Bavel, ( Toon op kaart )

14 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Dansschool Oksinski, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 14

Op Dansschool Oksinski vind je 0 klassenfoto’s en 14 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 11

hete post: voornaam en achtern...

hete post: voornaam en achternaam aan elkaar

2004, Deleted

Ik zat op deze dansschool toen...

Ik zat op deze dansschool toen deze in Breda zat. Afgelopen jaar was ik voor langere tijd in het buitenland en toen bleek het pand ineens afgebrand te zijn, raar. Ik kon er niet zo veel en heb niet afgedanst. De andere mensen uit mijn klas (st.Jozef mavo Breda)zaten bij Tichelman op dansles, ik was zo'n beetje de enige in deze klaas die niet op het stedelijk gymnasium zat. Bij Tichelman scheen het leuker/gezelliger/vrijer te zijn. Hier moesten de meisjes perse een rok aan en de jongens een stropdas en buigen voor de leraar bij binnenkomst. Dhr. Oksinski kon behoorlijk brullen als hem iets niet zinde

2004, Deleted

jaja, okki en Marlies, alleen,...

jaja, okki en Marlies, alleen, Bavel? Deze dansschool was echt in Breda volgens mij. Leuke jaren gehad hier, vriendschappen aan overgehouden, al zijn ze nu wat verwaterd. en natuurlijk de dansavonden bij Belinda, wat Oksinski niet zo kon waarderen.

2004, Deleted
?