Dansschool Moulin

Vondelstraat 70 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

15 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Dansschool Moulin, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 15

Op Dansschool Moulin vind je 0 klassenfoto’s en 15 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 7

heel leuke herinneringen,met n...

heel leuke herinneringen,met name het vrij dansen op de zondagavond. het was voor mij eind jaren 50,opkomst rock roll. wat mij nog bijstaat was een meisje uit de planciusstraat die heeft op mij grote indruk gemaakt.

2010, roel

Zo graag wilde ik op dansles, ...

Zo graag wilde ik op dansles, eigenlijk mocht ik nog niet, mijn ouders vonden mij te jong. Gelukkig had ik een oudere broer die het eerste jaar met mij mee ging en toen mocht het wel. Leuke herinneringen aan de danslessen, in 3 jaar alle soorten dansen geleerd. Het afdansen tijdens het bal in het voorjaar in Krasnapolsky. Na het afdansen het bal, mochten eerst alleen de 1e jaars, dan 2e jaars enz. Weet nog dat ik door een jongen gevraagd werd van een jaar verder dan ik. Ik durfde dat niet, maar hij zei kom maar ik leid je wel. Tot mijn verbazing danste ik passen die ik eigenlijk nog niet geleerd had, dat gevoel ken ik nog, geweldig. Dansen heb ik altijd leuk gevonden.

2010, Else

leuke tijd gehad bij Moulin,vo...

leuke tijd gehad bij Moulin,vooral vrij dansen.

2010, Evelyn
?