Dansschool Jan Musch

Admiraal de Ruijterweg 402 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

7 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Dansschool Jan Musch, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 7

Op Dansschool Jan Musch vind je 0 klassenfoto’s en 7 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 3

f.bieri@operamail.com Heb een...

f.bieri@operamail.com Heb een leuke tijd gehad bij deze dansschool. Vooral de vrijdans avonden en HET KERSTBAL. Een reunie zou leuk zijn. Geef je op ik regel het wel. Graag foto van toen en van nu.

2008, Franklin

Gezellige tijd en ook nog dans...

Gezellige tijd en ook nog stijldansen geleerd ! Brons, Zilver en Goud: speltjes met * gehaald. :) De vrije dansavonden en de periode rond de kerstdagen waren enorm gezellig. Één van de eerste politie-agentes van Amsterdam, zat ook bij Jan Musch op dansles en vrijdansen, ze woonde vlak bij het Mercatorplein, ik meen in de van Spilbergenstraat (vlak achter de toren op het Mercatorplein). We gingen met een groep vaste vrienden altijd naar dansles en naar de vrije dansavonden. Ook de extra lessen na het seizoen om een * te halen volgden we trouw en met succes. Hele leuke tijd gehad bij dansschool MUSCH. .

2012, Wim

Ik verheugde me altijd om zond...

Ik verheugde me altijd om zondags heerlijk te gaan dansen bij Jan Musch.Dat was in de jaren 1954-1957.Zaterdagavond slapen bij mijn vriendinnetje Ina de Vroome,die toen in de v.Gentstraat woonde! We hadden altijd een gezellige ploeg waar we mee danste,mijn allerbeste vriendinnetje(Pia Dekkers! waar ik trouwens nog vriendin mee ben)was er natuurlijk ook bij. Een paar namen die ik me nog herinner waren Tom en Bart Flipse,Willem,Robbie,Rita,Ali Bruines,Nettie ijtsma en iris de Bruin-).Leuke tijd gehad,waar ik nog regelmatig over praat met mijn 2 beste vriendinnen,Pia Loopstra-Dekkers en Ina Sanou-de Vroome!!

2013, ali
?