dansschool Jack en Tiny Smit

Kennemerstraatweg 101 in Alkmaar, ( Toon op kaart )

47 scholieren

Bekijk de volledige pagina van dansschool Jack en Tiny Smit, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

dansschool Jack en Tiny Smit foto

Op dansschool Jack en Tiny Smit vind je 21 klassenfoto’s en 47 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

op de Kennemerstraatweg een mooi herenhuis, smalle trap op en een verrekt klein zaaltje wel in correcte kleding geen spijkerbroek dat was even wennen aardig leren dansen meestal vroegen de jongens de meisjes waren ze nu streng daar of deden ze veel aan n

op de Kennemerstraatweg een mooi herenhuis, smalle trap op en een verrekt klein zaaltje wel in correcte kleding geen spijkerbroek dat was even wennen aardig leren dansen meestal vroegen de jongens de meisjes waren ze nu streng daar of deden ze veel aan normen en waarden?

dansschool Jack en Tiny Smit, 1974

Ik zat samen met mijn vriendje Sjaak op dansles.

Ik zat samen met mijn vriendje Sjaak op dansles. Ik vond het dansen geweldig, vooral de latijns-amerikaanse dansen zoals Paso-Doble, Samba en de Djive. Ik vond Jac & Tiny wel een beetje stijfjes.

dansschool Jack en Tiny Smit, 1973

Samen met vrienden van het trompetterkorps Alkmaar.

Samen met vrienden van het trompetterkorps Alkmaar. Hans van westrienen en Simon ( simple symen) Swart

dansschool Jack en Tiny Smit, 1965

?