Dansschool HOEK

Da Costakade in Amsterdam, ( Toon op kaart )

6 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Dansschool HOEK, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 6

Op Dansschool HOEK vind je 0 klassenfoto’s en 6 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 4

Hele leuke tijd gehad afdansen...

Hele leuke tijd gehad afdansen in krasnapolski brons met ster gehaald ik dansde op de woensdagavond mijn zuster corrie op de zaterdagavond en vrij dansen was altijd op de zondagavond zijn er noch mensen die ons herinneren mijn ouders hadden een motorenzaak op de Da Costakade

2007, Deleted

Met mijn zus Joke, voor het ee...

Met mijn zus Joke, voor het eerst dansen geleerd. Eerst brons met ster dan silver met ster en toen goud. Het afdansen was heel leuk en spannend, met een groot nummer op de rug.Dansen hoorde toen nog bij de opvoeding en ben blij dat ik dat toen geleerd heb.

2009, Marina

Ik was 17 jaar toen ik werd me...

Ik was 17 jaar toen ik werd meegenomen door mijn neef Piet Wijnstroot om voor de eerste keer een proefles ballroom dansen te krijgen.Weet nog dat ik dood zenuwachtig was maar alles is heel goed verlopen mede door de deskundige wijze van de dans leraar de heer Hoek.Op dat moment nooit geweten dat ik daar bijna 8 jaar bij zou blijven.Heb Goud met ster gehaald en heb gedanst in een aantal grote finale's o.a.in Krasnapolsky,wij waren 1 van de eerste die "formation dancing"deden,4 paren op de vloer(deden gelijktijdig quickstep,Engelse wals,Tango en Slow foxtrot en dat was heel erg leuk.In mijn tijd waren daar ook Leo,Hennie Pelser,Coby en hadden wij een vrij hechte groep. Ben in 1962 getrouwd en daarom ook gestopt.

2014, Cor
?