Dansschool de Wit

Zaal de Uitweg Tussenmeer in Amsterdam, ( Toon op kaart )

9 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Dansschool de Wit, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 2
  • Schoolgenoten 9

Op Dansschool de Wit vind je 2 klassenfoto’s en 9 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 5

In 1975 samen met Johan ingesc...

In 1975 samen met Johan ingeschreven, niet wetende dat ik er zolang aan verbonden zou zijn. Brons ster, Zilver ster, Goud, Goud ster, allemaal gehaald. Zelfs nog wedstrijd gedanst in Leiden stadsgehoorzaal. Als ik mij niet vergis de halve finale gehaald met Sylvia. Veel vrienden aan deze dansschool overgehouden waar ik nog steeds mee omga. Laatst een kleine reunie gehouden met Peter en Willem den Bakker, Sylvia de Jong, Ronald Hodde, Lisenka Kooiker, Sandra van Meetelen, Johan van Wieringen, Marion en Gerrie Pelgrim en Erik Schoen. Ik sta op hyves onder de naam westvillage

2007, Ron

Brons, zilver, goud en goud me...

Brons, zilver, goud en goud met ster. Ik heb het allemaal gehaald. Het leukte was echter de vrijdansavond op zaterdagavond. Vooral veel stijldansen. Maar tussendoor ook nog de Night Fever en de Grease en wat disco pauses. We hadden na drie vioer jaar een grote groep vrienden en aanhang. Relaties ontstonden en werden weer verbroken. Mooie tijd!! Daarna nog even naar Café Fly In op het Osdorpplein.

2007, Deleted

Brons, zilver, goud en goudste...

Brons, zilver, goud en goudster gedaan bij Ben en Gre de Wit. Het was er altijd erg gezellig en we hadden een gezellige groep, links naast de draaitafel van Ben. De zaterdagavond eindigde standaard met het nummer "Geef me nog een laatste biertje" van Rudi Carell. Dan was het echt afgelopen! Half twaalf! Kerstbal met prominent de mistletoe.. muziek van Max Bijgraves.. George Baker..

2007, Ineke
?