Dansschool Connie Aveling

St Ignatiusstraat 181 in Breda, ( Toon op kaart )

3 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Dansschool Connie Aveling, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Dansschool Connie  Aveling foto

Op Dansschool Connie Aveling vind je 0 klassenfoto’s en 3 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Deze dansschool was van mijn moeder Connie Aveling.

Deze dansschool was van mijn moeder Connie Aveling. Mijn moeder is op haar 17e in Indonesie begonnen met lesgeven. In Bandung had ze haar eigen dansschool. In 1957 zijn we naar Nederland gekomen en belandde het hele gezin in Breda. Ook hier ging mijn moeder verder met les geven. Omdat ze geen eigen zaal had heeft ze veelal in wijkgebouwen lesgegeven. Niet alleen in Breda maar ook in de omgeving van Breda zoals Zundert, Rijsbergen, Dorst enz enz. Tot haar dood in 1986 heeft ze lesgegeven.

Dansschool Connie Aveling, 1954

Les van moeder (Conny) was verrukkelijk omdat ik dan met dochter Saskia Aveling in mijn armen over de dansvloer mocht zweven.

Les van moeder (Conny) was verrukkelijk omdat ik dan met dochter Saskia Aveling in mijn armen over de dansvloer mocht zweven.Gelukkig was er in Breda een park naar mijn vriend Ad genoemd.

Dansschool Connie Aveling, 1963

?