Danscentrum Parmentier

Homerusstraat 2-4 / 't Zand in Amersfoort, ( Toon op kaart )

15 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Danscentrum Parmentier, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 15

Op Danscentrum Parmentier vind je 0 klassenfoto’s en 15 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 9

De vrije dansavonden, 1 keer i...

De vrije dansavonden, 1 keer in de twee weken, vooral favoriet wanneer Lee draaide natuurlijk! Later de wedstrijden, slotkampioenschappen in Slagharen. Ik heb nog een paar jaar in een formatieteam gedanst en daar mijn vriend leren kennen. Met hem heb ik bij de NADB wedstrijden gedanst, ballroom. Dans nog steeds af en toe maar ben niet zo fanatiek meer.

2004, Marit

ik weet niet meer precies wann...

ik weet niet meer precies wanneer ik op deze dansschool zat, maar ik weet wel dat ik het er onwijs gezellig vond. mijn eerste jaars lessen kreeg ik op donderdag avond van hans en margriet. tijdens de engelse wals ging het bij mij niet goed en sindsdien noemde hans mij bambi. daarna heb ik les gehad van peter poot. het tweede jaar heb ik ook afgedanst bij me ouders en het derde jaar deed ik zowel jeugd als volwassenen dansen. in totaal heb ik 5 keer afgedanst. hellaas ben ik toen gestopt, maar zodra de mogelijkheid zich voordoet, begin ik weer. de leukste herineringen heb ik aan joris, jeroen, maurice (toen zelfs even mijn vriendje, denk nog vaak aan jou) en de groep waar ik toen mee danste, desire, tim, tamara, robbie, sybilla en alle andere.

2004, Deleted

Naar wedstrijden kijken was er...

Naar wedstrijden kijken was erg gezellig. Ik ben begonnen op 't zand.

2006, kalinka
?