Daniel Schut school (De start)

2de Jan van der Heijdenstraat 77 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

250 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Daniel Schut school (De start), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 75
  • Schoolgenoten 250

Op Daniel Schut school (De start) vind je 75 klassenfoto’s en 250 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 274

leuke tijd...

leuke tijd

2002, Deleted

Toendertijd was het hoofd van ...

Toendertijd was het hoofd van de school meneer de Wolf,verder was er juffrouw Laurens,meneer Horneman,meneer Holwerda. De vriendjes die ik had waren Pietje Lindhout,Wim Overmars.

2002, Deleted

Ik heb hier op de kleuterschoo...

Ik heb hier op de kleuterschool (Wilhelminaschool) en Lagere school gezeten. Klassenfoto 6e klas: Joke, Gerrie van Poppel, Corrie, Petra ter Weeme, Suzanne Plauw is me heel dierbaar (achternaam goed? Grensstraat woonde ze, toen ik haar opzocht was ze verhuist...) Verder ken ik nog Denise, Dianah, Tirza, Ingrid (nog gecondoleerd Francis - zo jong overleden), Maurice, Frans, John (beste cito toets), euh.. Bianca van Lemmer, Gaby, Jos..Alle juffen zijn al genoemd - Juf Voorbij, Goedhardt, Vos, Meester Wolf. Hoe heette de gymleraar ook alweer? Modeshow in de 6e klas en ik heb nog het schaakspel (speelt mijn dochter nu mee) en de beker van 25 jaar bevrijding. Daarna verhuist naar Oost en Noord dus niemand meer teruggezien op middelbare school.

2002, irma
?