Daniel Goedkoopschool

Sara Burgerhartstraat 1 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

700 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Daniel Goedkoopschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Daniel Goedkoopschool foto

Op Daniel Goedkoopschool vind je 136 klassenfoto’s en 700 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Derks, leraar Frans, weinig geleerd, veel gelachen.

Derks, leraar Frans, weinig geleerd, veel gelachen. Ik herinner mij Carel Pedroli, we spijbelden veel en gingen dan naar het Vondelpark. Sluijters was onze leraar Nederlands. Andere namen die ik me herinner zijn: Joke Okx, Loes Hoppe

Daniel Goedkoopschool, 1962

Ik ben van de 4-jarige naar de 3-jarige verhuisd en kwam meteen in de examenklas terecht, waar ze steno hadden (voor het 2e jaar geloof ik).

Ik ben van de 4-jarige naar de 3-jarige verhuisd en kwam meteen in de examenklas terecht, waar ze steno hadden (voor het 2e jaar geloof ik). Ik heb toen in de avonduren de privecursus bij de heer Emmaneel gedaan, waardoor ik tijdens de stenolessen op school huiswerk kon maken. Tijdens de pauze blokjes lopen en we mochten niet naar de winkel aan de overkant. Toen ik daar voor de eerste keer wel naar toeging, stond er politie op ons te wachten en moesten we naar achteren, waar de namen genoteerd werden. Er bleek heel erg veel gestolen te worden daar. Gevolg: een bijeenkomst in de aula en daar werden de namen van de "verdachten" opgenoemd. Daarna, ik dacht bij een volgende bijeenkomst, werden er namen opgenoemd van "niet meer verdachten", waar ik ook bij was. Ik weet nog wel, dat dat een hele rel geweest is op de DGS.

Daniel Goedkoopschool, 1963

Les gehad van uiteenlopende leraren.

Les gehad van uiteenlopende leraren. Heel veel gelachen, weinig geleerd. Op schoolfeesten heb ik opgetreden met mijn 007-Drive-in show. In de klas gezeten met mijn gabber (destijds) Pieter Gootjes.

Daniel Goedkoopschool, 1972

?