Daniel Goedkoopschool

Sara Burgerhartstraat 1 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

690 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Daniel Goedkoopschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 132
  • Schoolgenoten 690

Op Daniel Goedkoopschool vind je 132 klassenfoto’s en 690 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 592

Derks, leraar Frans, weinig ge...

Derks, leraar Frans, weinig geleerd, veel gelachen. Ik herinner mij Carel Pedroli, we spijbelden veel en gingen dan naar het Vondelpark. Sluijters was onze leraar Nederlands. Andere namen die ik me herinner zijn: Joke Okx, Loes Hoppe

2002, carla

Ik ben van de 4-jarige naar de...

Ik ben van de 4-jarige naar de 3-jarige verhuisd en kwam meteen in de examenklas terecht, waar ze steno hadden (voor het 2e jaar geloof ik). Ik heb toen in de avonduren de privecursus bij de heer Emmaneel gedaan, waardoor ik tijdens de stenolessen op school huiswerk kon maken. Tijdens de pauze blokjes lopen en we mochten niet naar de winkel aan de overkant. Toen ik daar voor de eerste keer wel naar toeging, stond er politie op ons te wachten en moesten we naar achteren, waar de namen genoteerd werden. Er bleek heel erg veel gestolen te worden daar. Gevolg: een bijeenkomst in de aula en daar werden de namen van de "verdachten" opgenoemd. Daarna, ik dacht bij een volgende bijeenkomst, werden er namen opgenoemd van "niet meer verdachten", waar ik ook bij was. Ik weet nog wel, dat dat een hele rel geweest is op de DGS.

2002, Hilda

Les gehad van uiteenlopende le...

Les gehad van uiteenlopende leraren. Heel veel gelachen, weinig geleerd. Op schoolfeesten heb ik opgetreden met mijn 007-Drive-in show. In de klas gezeten met mijn gabber (destijds) Pieter Gootjes.

2002, Lody
?