Damstede

Rode Kruisstraat 83 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

670 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Damstede, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Damstede foto

Op Damstede vind je 57 klassenfoto’s en 670 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Fantastische tijd gehad (vandaar dat ik ook 7 jaar over de 5-jarige Havo opleiding heb gedaan).

Fantastische tijd gehad (vandaar dat ik ook 7 jaar over de 5-jarige Havo opleiding heb gedaan). Bijzondere leraren (oa kleinkind van Willem Drees himself), bijzondere locaties als schoolgebouwen (de ene midden in het Vliegenbos, de ander een oud kantoorpand van Akzo)en leuke klasgenoten! De school was toen aardig alternatief en er kon erg veel (snipperkaarten waarmee je legaal uren kon overslaan, een maatschappijleraar die uitgebreid over softdrugs vertelde, inclusief voorbeelden uit eigen voorraad, begrip voor afwezigheid vanwege meedoen aan protestacties), ik heb me er altijd thuis en op mijn gemak gevoeld.

Damstede, 1977

Als enige van mijn lagere school ben ik naar Damstede gegaan.

Als enige van mijn lagere school ben ik naar Damstede gegaan. Bijna iedereen daar was nieuw voor mij, maar toch een leuke tijd gehad. Favoriete leraren waren Bab Oosterhoff en natuurlijk meneer van der Wal. Kan me nog goed de werkweek naar Hastings herinneren

Damstede, 1986

Zie Chr.

Zie Chr. Scholengemeenschap Amsterdam Noord.

Damstede, 1978

?