Daltonschool Maarssen

Duivenkamp 547 in Maarssen, ( Toon op kaart )

31 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Daltonschool Maarssen, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Daltonschool Maarssen foto

Op Daltonschool Maarssen vind je 3 klassenfoto’s en 31 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Helaas maar drie maanden opgezeten maar ik heb hele goede herinneringen aan "meester" André en ons toneelstuk "de noormannen".

Helaas maar drie maanden opgezeten maar ik heb hele goede herinneringen aan "meester" André en ons toneelstuk "de noormannen"

Daltonschool Maarssen, 1988

had een leuke klas ik was druk en had wel regelmatig ruzie maar had ook veel vrienden we hebben klassenwerk gewonnen en gingen met z'n allen naar finland dit was ook helemaal te gek en de reunie was ook heel gezellig en leuk om elkaar weer te zien ik ben

had een leuke klas ik was druk en had wel regelmatig ruzie maar had ook veel vrienden we hebben klassenwerk gewonnen en gingen met z'n allen naar finland dit was ook helemaal te gek en de reunie was ook heel gezellig en leuk om elkaar weer te zien ik ben inmiddels getrouwd op 26 mei 2003 en de kinderen waren er ook bij want wij hebben bij elkaar 3 kinderen paul z'n dochter elvera van 16 woond in maarssenbroek en mijn zoon jeffrey woond bij ons in medemblik en onze dochter nancy van 5 woond ook bij ons

Daltonschool Maarssen, 1977

Monique was altijd wel grappig.

Monique was altijd wel grappig..

Daltonschool Maarssen, 1993

?