Daltonbasisschool Helen Parkhurst

Baambruggestraat 2-4 in Den Haag, ( Toon op kaart )

755 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Daltonbasisschool Helen Parkhurst, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 175
  • Schoolgenoten 755

Op Daltonbasisschool Helen Parkhurst vind je 175 klassenfoto’s en 755 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 588

te lang geleden, kan me wel he...

te lang geleden, kan me wel herinneren dat er een afscheid was van juff ene pattuweal, zoiets dan.... (bewoog haar tong heen en weer als ze na moest denken). en ene meester van vliet , (hield van pijproken)..... Hoe lang staat die klimrek (SPEEL)??? Zoals ik al zei Te lang geleden... zou wel in kontact willen komen met een paar klasgenoten van toen.......ff alles weer opfrissen...hahahah mjah

2002, fabian

Uhhhhhhhh van groep 5 t/m groe...

Uhhhhhhhh van groep 5 t/m groep 8 gezeten egt toffe school vooral me klasgenootjuhs. 1tjuh zie ik nog best vaak de rest niet egt. En op me nieuwe (oude) school kwam ik me meester van groep 8 tegen en ik mocht stage lopuh in de Den Helderstraat omdat mijn mentrix de vrouw van Ron van der Linden is alleen ik moest van school te oud was wel jammer maar ja, maybe mag het nu nog. De reunie was egt leuk jammer dat we maar met ze 2-en uit mijn oude klas waren maar ja.

2002, Kim

Wat een verrassing als je op h...

Wat een verrassing als je op het laatste moment toch nog even gebeld word door je broeder met het nieuws dat er een 50 jarige reunie gehouden word. Wauw wat een mensen, met veel moeite een klein clubje gevonden uit m´n klas. Martina, Ed, Dennis, & Krijn lachen man om jullie weer even allemaal gezien te hebben. En inderdaad allemaal verliefd op hetzelfde meisje....!? Feest der herkenning alhoewel er af en toe wel aardig gegraven moest worden. Blijft de mooiste tijd...!!!!

2002, Deleted
?