Dalton Scholengemeenschap Spinoza lyceum voor Vwo Havo Mavo

Peter van Anrooijstraat 8 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

1580 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Dalton Scholengemeenschap Spinoza lyceum voor Vwo Havo Mavo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Dalton Scholengemeenschap Spinoza lyceum voor Vwo Havo Mavo foto

Op Dalton Scholengemeenschap Spinoza lyceum voor Vwo Havo Mavo vind je 321 klassenfoto’s en 1580 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Wow! Deze school zal ik nooit meer vergeten.

Wow! Deze school zal ik nooit meer vergeten......heerlijk op de kade aan het water zitten. Biljarten bij Van Dijk. Honkballen op het plein. En mijn favoriete leraar was Felix........maar niet heus..... hihi Meel me op koenie at koenie (punt) nl

Dalton Scholengemeenschap S..., 1973

Het was een heerlijke tijd! Veel Dalton-uren bij Reijntjes doorgebracht, honkballen met Ruud Koene, voetballen in de tussenuren op de tussenverdieping, enz.

Het was een heerlijke tijd! Veel Dalton-uren bij Reijntjes doorgebracht, honkballen met Ruud Koene, voetballen in de tussenuren op de tussenverdieping, enz. enz.

Dalton Scholengemeenschap S..., 1969

De heren Knijtijzer (rookte aan n stuk door), Van Dillen (ex-glazenwasser, tenminste.

De heren Knijtijzer (rookte aan n stuk door), Van Dillen (ex-glazenwasser, tenminste., zo maakte hij het bord schoon), Floor Felix(de beste natuurkundeleraar ever). Medeleerlingen: Vooral in de derde een lunchgroepje met Peter Deen, Arthur de Waard, Fred Erik Theussink, Anita ......... en wie verder ook al weer? Meest bijzondere klasgenoot: Frank van der Meer.

Dalton Scholengemeenschap S..., 1973

?