Dalton HBS Van 't Hoff

's Gravendijkwal in Rotterdam, ( Toon op kaart )

48 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Dalton HBS Van 't Hoff, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 11
  • Schoolgenoten 48

Op Dalton HBS Van 't Hoff vind je 11 klassenfoto’s en 48 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 41

School (heette officieel Dalto...

School (heette officieel Dalton HBS Van 't Hoff) verhuisde in die tijd van 's Gravendijkwal naar Statenlaan in Blijdorp. (noodgebouw). Ben een jaar secretaris van schoolvereniging Animo geweest en maakte toen het clubblad. Herinner me van de docenten vooral Leeuwerik (tekenen), Hollebrandse (Nederlands), Rigter (Engels) Wiegand-Bruss (biologie), Kampman (directeur) en een nogal grof uitgevallen adjunctdirecteur die wiskunde gaf: Kruithof of Kruidhof. Was heimelijk verliefd op Loes van chaick-Zillisen uit mijn klas en later openlijk op de hoelahoepkampioene Yvonne de Kock die een paar klassen lager zat. Verder was er nog Carla Lahnstein met wie ik kortstondig een relatie had.

2004, Deleted

Ik heb drie jaar op deze schoo...

Ik heb drie jaar op deze school gezeten. In 1963 ben ik naar Israel geemigreerd. Ik herinner me niet veel behalve dat de tekenlessen heel leuk waren en dat ik als enige joodse leerling, met mijn kleinere broer, op zaterdag vrij was.

2004, Deleted

Discussies (onderling en met l...

Discussies (onderling en met leraren), die weinig met de verplichte stof te maken hadden. Vooral geschiedenislessen werden daardoor verrijkt.

2004, Gerard
?