Dagschool voor volwassenen

Hoekenespad in Amsterdam, ( Toon op kaart )

10 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Dagschool voor volwassenen, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Dagschool voor volwassenen foto

Op Dagschool voor volwassenen vind je 0 klassenfoto’s en 10 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De MOEDER MAVO starte in september 1977.

De MOEDER MAVO starte in september 1977. De animo onder vrouwen was erg groot. Ook een ploeg brandweermannen kwamen op school voor hun MAVO dipolma. Studeren in de kazerne. Het aantal aanmeldingen voor de school was overweldigend. De eerste dag moesten we direkt verkassen naar een groter gebouw. Als ik me goed herinner was het de dependance van de school op het hoekenespad. Strebers waren we allemaal. Zeer gemotiveerrd. Maar ook moeilijke periode's voor veel vrouwen. Er moest thuis een hoop georganiseerd worden. Relatie's gingen stuk. Wie weet nog meer hier over te vertellen?

Dagschool voor volwassenen, 1977

Cleo van Brakel, Henriëtte Heman, Lydia van Nobelen Geweldige tijd geweest.

Cleo van Brakel, Henriëtte Heman, Lydia van Nobelen Geweldige tijd geweest

Dagschool voor volwassenen, 1977

Voor mij was deze school een grote speeltuin.

Voor mij was deze school een grote speeltuin. Engelse les vond ik wel heel leuk.De naam van de lerares ben ik vergeten, maar het was een hele mooie vrouw die ook muziek gebruikte van ABBA in haar lessen. Ik kan me ook nog een eindejaars feest herinneren waar ïk me in dans uitgeleefd heb op de muziek van meatlof "paradise on the dashboard..Helaas heb ik hier niet mijn diploma behaald, omdat, wat ik al eerder schreef ik veel drukker was met het herontdekken van mijzelf. Maar wijsheid komt met de jaren en heb alsnog mijn benodigde diploma's kunnen behalen .

Dagschool voor volwassenen, 1979

?