DagHAVO/VWO voor Volwassenen

Rubenslaan 91 in Utrecht, ( Toon op kaart )

42 scholieren

Bekijk de volledige pagina van DagHAVO/VWO voor Volwassenen, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

DagHAVO/VWO voor Volwassenen foto

Op DagHAVO/VWO voor Volwassenen vind je 0 klassenfoto’s en 42 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leuke, kleine, informele school met veel leuke, aparte docenten.

Leuke, kleine, informele school met veel leuke, aparte docenten. Kan me vooral herinneren Gisela (Duits) en een ontzettend nerveuze docente Engels, van wie ik de naam ben vergeten.

DagHAVO/VWO voor Volwassenen, 1985

Ook ik herinner mij Gisela voor Duits waardoor ik zelfs iets heb geleerd, iets wat bijna onmogelijk werd gehouden.

Ook ik herinner mij Gisela voor Duits waardoor ik zelfs iets heb geleerd, iets wat bijna onmogelijk werd gehouden. Vooral de lessen aardrijkskunde en biologie waren zeer boeiend.

DagHAVO/VWO voor Volwassenen, 1978

Toen was het de Christelijke Mulo met als hoofd meneer Rijswijk, juffrouw Vlijm voor Duits, meneer Bakker Wiskunde met zijn in drukwekkende verhalen over het Jappekamp.

Toen was het de Christelijke Mulo met als hoofd meneer Rijswijk, juffrouw Vlijm voor Duits, meneer Bakker Wiskunde met zijn in drukwekkende verhalen over het Jappekamp. Lijkt me leuk klasgenoten terug te vinden Ruud Schuurman?

DagHAVO/VWO voor Volwassenen, 1963