Dag Hammarskjold HAVO

Beilerstraat in Assen, ( Toon op kaart )

311 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Dag Hammarskjold HAVO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Dag Hammarskjold HAVO foto

Op Dag Hammarskjold HAVO vind je 29 klassenfoto’s en 311 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

in de pauze wat lekkers(puddingbroodjes.

in de pauze wat lekkers(puddingbroodjes. gevulde koeken) halen bij de bakker aan de vaart en bij het hertenkampje dan de boterhammen van thuis afgeven. reünie ook voor de oudjes?

Dag Hammarskjold HAVO, 1981

Eindelijk eens wat gedaan op school.

Eindelijk eens wat gedaan op school. Leuke stunt gehad. Zie enkele bekende namen, hartstikke leuk om zo eens te vernemen hoe het met oud klasgenoten gaat!

Dag Hammarskjold HAVO, 1984

Na de lagere en middelbare school nog enige tijd in Groningen gestudeerd, waar ik zowel de HEAO als de universiteit met succes heb afgerond.

Na de lagere en middelbare school nog enige tijd in Groningen gestudeerd, waar ik zowel de HEAO als de universiteit met succes heb afgerond. Na m'n studie en militaire dienst, ben ik gaan werken en wonen in Zoetermeer. Na een korte uitstap naar de bagger, werk ik nu in Utrecht. Een aantal jaren geleden ben ik m'n vrouw tegen gekomen en ben ik verhuisd naar Amersfoort. Wij hebben nu twee kinderen (jongen en een meisje).

Dag Hammarskjold HAVO, 1980

?