Dag-Avondcollege Apeldoorn - KSA

Jhr. G.W. Molleruslaan 42 in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

63 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Dag-Avondcollege Apeldoorn - KSA, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 1
  • Schoolgenoten 63

Op Dag-Avondcollege Apeldoorn - KSA vind je 1 klassenfoto’s en 63 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 43

Leuke tijd gehad, heb o.a. in ...

Leuke tijd gehad, heb o.a. in het toneelstuk van het 100-jarig bestaan mee gedaan. Favoriete leraar was meneer Dekker van geschiedenis. Ben rond 1984 verhuisd uit Apeldoorn, woon sinds 7 jaar in het buitenland. Op het ogenblik in Amerika.

2004, Deleted

Praktisch al je vrije tijd 3 s...

Praktisch al je vrije tijd 3 schooljaren lang 3 avonden in de week naar school naast je normale baan en dan toch kunnen zeggen: ik heb alleen maar positieve gedachten over de school en de leerkrachten b.v. Henriëtte Weegenaar, Gerdie Jonkman, Carla op den Kelder, dhr Leerkes, e.a. waarvan me de namen zijn ontschoten.

2004, Bert

Ik heb de avondopleiding (in d...

Ik heb de avondopleiding (in deelcertificaten)Havo gedaan in de periode 1979-1984. Herinner me leraar de Wit nog, en voor Nederlands was het van Buren?? Volgens mij is hij later naar Friesland verhuisd.

2004, Deleted
?