Da Vinci College Regionaal Opleidingen Centrum

Groenedijk 49 in Dordrecht, ( Toon op kaart )

25 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Da Vinci College Regionaal Opleidingen Centrum, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Da Vinci College Regionaal Opleidingen Centrum foto

Op Da Vinci College Regionaal Opleidingen Centrum vind je 2 klassenfoto’s en 25 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Op de Patersweg heb ik braaf mijn diploma VWO compleet gemaakt.

Op de Patersweg heb ik braaf mijn diploma VWO compleet gemaakt. Het was 'helaas' een kort, maar heel leuk jaar.

Da Vinci College Regionaal ..., 2000

klasgenoten 2(5) klas (1949): Marie Hokke;Ab Ruisch;Dik van de Ende;Nan van de Koog; Pierre Clement; Wim Vogel; Corrie Wagenaar; Piet van de Velde; Rijer Agema; Rietje van de waal; Pam Pluimert; Ria in 't Veld; Janny van Duinen; Janny van de Net; Lucie Zw

klasgenoten 2(5) klas (1949): Marie Hokke;Ab Ruisch;Dik van de Ende;Nan van de Koog; Pierre Clement; Wim Vogel; Corrie Wagenaar; Piet van de Velde; Rijer Agema; Rietje van de waal; Pam Pluimert; Ria in 't Veld; Janny van Duinen; Janny van de Net; Lucie Zwaan; Dee brand; Joke Vigelius.

Da Vinci College Regionaal ..., 1948

een leraar met roodachtig haar die als hij kwaad werd met de bordenwisser gooide en een klein mannetje die franse les gaf, een leraar nederlands met een heel donkere bril, en een pedant mannetje die geschiedenis les gaf, en ik heb nog een koude maandag me

een leraar met roodachtig haar die als hij kwaad werd met de bordenwisser gooide en een klein mannetje die franse les gaf, een leraar nederlands met een heel donkere bril, en een pedant mannetje die geschiedenis les gaf, en ik heb nog een koude maandag met de zoon van de congierge verkering gehad verder had ik contact met Tilly Kunkeler haar vader had een kapperszaak op de reeweg, ada bras woonde volgens mij in de de buurt van het eemsteijnplein en ellie v.d. Sijde haar vader had een slagerij in de toulonselaan, lonneke knoops, sonja v.d. broek, wel een heleboel gezichten die ik me herinner maar geen namen meer.

Da Vinci College Regionaal ..., 1964

?