Da Vinci College - Optiek

Romboutslaan 40 in Dordrecht, ( Toon op kaart )

23 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Da Vinci College - Optiek, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Da Vinci College - Optiek foto

Op Da Vinci College - Optiek vind je 0 klassenfoto’s en 23 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Deeltijd opleiding.

Deeltijd opleiding. gezellige klassen.

Da Vinci College - Optiek, 1997

Werken en leren (leerlingewezen) was voor mij een gouden formule.

Werken en leren (leerlingewezen) was voor mij een gouden formule. Het hele spectrum doorlopen van assistent-opticien tot opticien tot vakbekwaam opticien tot contactlensspecialist en het A.O.V.-diploma. Het heette toen nog Midveldcollege. Ik heb les gehad van Dhr. B. v.d. Venne, Frans Snoeiers en Ronald van Kuylenburg. Ik begeleid nu zelf een leerling die de opleiding tot opticien volgt en heb gemerkt dat er ontzettend veel veranderd is in de afgelopen jaren, met name in de wijze waarop de lessen worden aangeboden en het lesmateriaal is samengesteld. En wij kregen ook nog Duits, omdat toentertijd het overgrote deel van de betekenisvolle vakliteratuur in het Duits was. Dat is nu niet meer zo. Duits werd gegeven door een docente die daarvoor speciaal overkwam uit een ander gebouw. Praktijkxamens werden de eerste jaren afgenomen in Hoofddorp. Ik ben niet zo heel groot (1m56)en voor het handslijpen had ik een door mijn man (toen nog vriend)speciaaal getimmerd opstapje meegenomen. Dat had ik laten liggen in de kofferbak van de treintaxi. De Chauffeur kwam na een uurtje halverwege het examen binnen om het mij alsnog aan te reiken. We zijn een keer met de hele klas en Frans gaan schaatsen bij Kinderdijk. We zijn ook eens een paar dagen met o.a. dhr. v.d. Venne op excursie geweest bij Essilor in Frankrijk.

Da Vinci College - Optiek, 1991

Hier heb ik een half jaar stage gelopen op de afdeling ICT.

Hier heb ik een half jaar stage gelopen op de afdeling ICT

Da Vinci College - Optiek, 2008

?