Da Vinci College

Kagerstraat 7 in Leiden, ( Toon op kaart )

407 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Da Vinci College, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Da Vinci College foto

Op Da Vinci College vind je 14 klassenfoto’s en 407 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

(begeleidend) muzikant, gitarist & zanger in schoolband 'Poesje Mauw', voorzitter EDN '98 - '99 (kan een jaartje naast zitten).

(begeleidend) muzikant, gitarist & zanger in schoolband 'Poesje Mauw', voorzitter EDN '98 - '99 (kan een jaartje naast zitten). Tevens een van de auteurs van de oneindigende soap 'Het Laatste Lesuur' uit de schoolkrant.

Da Vinci College, 1993

Het Da Vinci, waar ik in '92 op kwam toen het nog het Louise De Coligny heette was natuurlijk de beste school uit de regio.

Het Da Vinci, waar ik in '92 op kwam toen het nog het Louise De Coligny heette was natuurlijk de beste school uit de regio. Ik had een pesthekel aan een Franse lerares in de eerste en tweede. Deze mevrouw zal me vast wel herinneren, ik was immers degene die altijd voor het bord mocht komen. Voor Frans heb ik ook nooit hoge cijfers gehaald. Engels daarentegen was een eitje. Meijer was een vriendelijke vent en een goeie leraar. Meneer Visser was dat ook en die gaf natuurkunde en wiskunde (geloof ik). v/d Wolf was een ietwat vreemde, maar aardige vent... ik ben benieuwd of ie nog steeds een kratje bier in z'n koelkast op z'n kamertje heeft staan. Mevrouw Kokke had een wel heel erg sadistische vorm van humor... En mevrouw Bremmer was een hele toffe conrector (meneer Prins op z'n donder geven HAHA) en vond dat ik wel aardig kon tekenen. In de 2de een zijlweek op het IJsselmeer, met een boot vol zeezieken... wie moest dat schoonmaken??. Gelachen met Justin, Barney, Miranda, Casper, Sjoerd, Alex, Madelon, Linda en nog meer...

Da Vinci College, 1992

Het record staat nog steeds !, mijn broers begrijpen wel wat ik bedoel, kwamen er na mij namelijk nog 3.

Het record staat nog steeds !, mijn broers begrijpen wel wat ik bedoel, kwamen er na mij namelijk nog 3. Kan over het Louise maar 1 ding zeggen "Wereldtijd" !

Da Vinci College, 1977

?