Da Costaschool

Semmelweisstraat in Groningen, ( Toon op kaart )

108 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Da Costaschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Da Costaschool foto

Op Da Costaschool vind je 18 klassenfoto’s en 108 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

2 jaar bij meneer Mout in de klas, waarvan 1 jaar in het speeltuingebouwtje in het Stadspark (de Da Costaschool had toen verschillende noodlokalen).

2 jaar bij meneer Mout in de klas, waarvan 1 jaar in het speeltuingebouwtje in het Stadspark (de Da Costaschool had toen verschillende noodlokalen). In klas 5 bij meneer Huiser, die zo mooi viool kon spelen.

Da Costaschool, 1960

DE school was nog niet klaar en daarom eerst naar de kerk en ook nog een noodlokaal bij de Parkschool.

DE school was nog niet klaar en daarom eerst naar de kerk en ook nog een noodlokaal bij de Parkschool.Ik weet nog juf Tillema, dhr.Mout,Huiser en Noorda.

Da Costaschool, 1960

Klas 1 zat ik bij juf Wiersma een lieve juf 2de klas was juf Jongstra en de derde klas zat ik bij juf Tilma een hele lieve juf de vierde klas zat ik bij dhr.

Klas 1 zat ik bij juf Wiersma een lieve juf 2de klas was juf Jongstra en de derde klas zat ik bij juf Tilma een hele lieve juf de vierde klas zat ik bij dhr. Meima en moest ik wel wennen de vijfde klas zat ik bij dhr. Mout een prima leraar maar eentje springt er met kop en schouders boven uit en dat is dhr. Noorda ik mocht bij meneer Noorda altijd de hond wanda mee in de klas nemen omdat hij ons vaak wegbracht en dan de hele morgen voor de school lag. Deze leraar was als een vadertje wilde graag dat je met goede resultaten de school verliet en wist dit altijd zodanig te brengen dat je dat graag wilde leren en deed je dat ook omdat hij je die motivatie meegaf daar heb ik de meeste waardevolle herinneringen aan en de beide friese Juffen Jonkstra en Wiersema die waren ook erg lief mijn medeleerlingen weet ik niet zoveel meer van maar mijn vriendin toen was Alida Huizer, Anita Liemburg, Dietie de Haan, Arthur en Meiti Tutuarima, Tineke Hindriks, Van de Hobbyzolder naar de Kerk en van de Kerk naar de da costaschool veel wissellingen van klas toen meegemaakt. Maar ik denk eraan terug met warme gevoelens.

Da Costaschool, 1961

?