'd Esdoorn (voorheen R.K. Jongensschool genaamd)

Hoofdstraat ?? in Liessel, ( Toon op kaart )

99 scholieren

Bekijk de volledige pagina van 'd Esdoorn (voorheen R.K. Jongensschool genaamd), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

'd Esdoorn (voorheen R.K. Jongensschool genaamd) foto

Op 'd Esdoorn (voorheen R.K. Jongensschool genaamd) vind je 5 klassenfoto’s en 99 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

leeraar Mr Verhees eerste klas Mr.

leeraar Mr Verhees eerste klas Mr.Hermans derde klas Mr Mikkers vijfde klas Er was ook een meester van Lierop die ook de rooie geheten werd.Een goeie meester Nu wonen we all bekant 57 jaar in Canada en het leven is hier goed. Onze kinderen zijn al bekant 50tig de oudste.Wij hadden er 6-5jongens 1 dochter.Een zoon verongelukt was 31.Ik wordt gouwgenoeg al 79 maar nog tamelijk goed gezond.Mijn vrouw komt van Heusden.Wij zijn dikwijls in Nederland geweest. Er zijn inderdaad nog meer herinneringen die jaren later nog terug komen o/a dat de meesters zo dilwijls als ze de kans kregen er op sloegen.Mikkers gooide een stuk eikenstok dedoelt voor Bert van Bommel die ik tegen mijn kop kreeg en het bloed spatten uit mijn hooft,van de pijn en dat de deur open stond ging ik naar huis.De bovenmeester van Rijswijk heeft mij de volgende dag paars en blouw geslagen.Beiden meesters waren gesneuvelt toen ik na jaren op vacantie op bezoek was.This is for your information.

'd Esdoorn (voorheen R.K. J..., 1934

Heb ik die herinneringen spontaan gedeleted of begin ik vergeetachtig te worden? Toch heb ik veel lol en veel vrienden gehad.

Heb ik die herinneringen spontaan gedeleted of begin ik vergeetachtig te worden? Toch heb ik veel lol en veel vrienden gehad. Was een leuke tijd om op terug te kijken. Uiteraard vond ik naar school gaan toen de grootste onzin die ooit bedacht was.....

'd Esdoorn (voorheen R.K. J..., 1973

Leuke tijd gehad.

Leuke tijd gehad. Nog steeds contact met de meeste vriendinnen van deze school. Meester Cor met zijn grappige verhalen over een vies kindje (weet niet meer hoe die heet) Juf Fien erg leuke lieve juffrouw, waar je een snoepje uit mocht zoeken als je een 10 had. Iedereen wilde altijd de toverballen. Jammer dat de school samen is gegaan met de zonnebloem, daardoor kregen we ineens minder leuke schoolreisjes. Andere leraren en andere kinderen op het schoolplein. Het was ineens een andere school, maar wel in het zelfde gebouw.

'd Esdoorn (voorheen R.K. J..., 1984

?