Croonenburghschool (voormalig)

Jasmijnstraat 6 in Oud-Beijerland, ( Toon op kaart )

70 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Croonenburghschool (voormalig), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 8
  • Schoolgenoten 70

Op Croonenburghschool (voormalig) vind je 8 klassenfoto’s en 70 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 55

Ik vergeet nooit meer de handw...

Ik vergeet nooit meer de handwerklessen van Juffrouw pot. We zijn nog eens een keer bij haar thuis aan het kantklossen geslagen. In die tijd kon dat nog, meisjes handwerken en de jongens mochten timmeren etc. Dat is in ieder geval de reden dat ik nu nog steeds geen spijker recht kan slaan :) Mijn grootste overwinning was mijn boekbespreking over het boek "Kinderen in de kleerkist". Ik stotterde in die tijd en een bespreking voor de klas bezorgde me het angstzweet. Mijn spreekbeurt zal goed gegaan zijn, ik haalde een hoog cijfer. Mooie en minder mooie herinneringen, zoals iedereen die wel zal hebben. Kleine dingen konden je maken of breken. Mijn onbezorgde kindertijd waarin competitie, onzekerheid,groei, ontwikkeling vanzelfsprekend allemaal een rol speelden.

2002, Deleted

maar 1 jaar op deze school. Kw...

maar 1 jaar op deze school. Kwam van de Keuchenius school. Directeur dhr. de Winter (was wel dik m.n. zijn gezicht)

2003, Ad

Onze school werd geopend aan d...

Onze school werd geopend aan de Croonenburgh.

2003, Djurre
?