Corneliusschool

Saxenburgerdwarsstraat 6 / Schoolstraat in Amsterdam, ( Toon op kaart )

121 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Corneliusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Corneliusschool foto

Op Corneliusschool vind je 47 klassenfoto’s en 121 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Toen de school nog in de Schoolstraat zat, was het erg leuk om over te blijven.

Toen de school nog in de Schoolstraat zat, was het erg leuk om over te blijven. De moeder van Frits en Dennis ging met ons naar het Vondelpark waar we heerlijk konden spelen. Lekker verstoppen onder een brug! Jammer dat het aantal leerlingen zo af nam.

Corneliusschool, 1981

Leuke tijd gehad op deze school, kan me nog veel namen herinneren van mede klasgenoten zoals tonnie van der aa, jim boeljon, sjors en charel hertel, rene muller, sjakie smit, lucas kamps, john kolsteeg, john teppema.

Leuke tijd gehad op deze school, kan me nog veel namen herinneren van mede klasgenoten zoals tonnie van der aa, jim boeljon, sjors en charel hertel, rene muller, sjakie smit, lucas kamps, john kolsteeg, john teppema. Zelf woonde ik al die jaren op de Jacob van Lennepkade. Nu in Purmerend. Ik zou het leuk vinden een klasse foto van mijn klas tegen te komen, zelf heb ik er geen meer. Meester schouten komt vaak terug bij anderen, en ook bij mij, het was een heel fijne leraar. In de eerste klas had ik juffrouw van der waa, in de tweede juffrouw mes, in de derde en de vierde meester schouten, in de vijfde meester vonken die dat jaar overleed, dat was heel aangrijpend. En in de zesde meester verlaan de hoofdmeester met zijn eeuwige sigaar. OOk herinner ik me dat zijn handen behoorlijk los zaten.

Corneliusschool, 1960

Leuke tijd op deze school en veel lol gehad in het Vondelpark met oa Michel Koevoets, Hans Helsloot, Marga van Es en Carolien Hartman.

Leuke tijd op deze school en veel lol gehad in het Vondelpark met oa Michel Koevoets, Hans Helsloot, Marga van Es en Carolien Hartman. Was eerst alleen Cornelius totdat in de 5e klas? de Christinaschool erbij kwam. Het laatste jaar in de kanaalstraat met de helaas te vroeg overleden Pieter Nieboer was het beste jaar. Mijn ergste herinnering was de halfjaarlijkse schooltandarts in de kamer van Meester Schouten.

Corneliusschool, 1967

?