Cornelis Krusemanschool (Openbare School voor G.L.O)

Cornelis Krusemanstraat 10 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

249 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Cornelis Krusemanschool (Openbare School voor G.L.O), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Cornelis Krusemanschool (Openbare School voor G.L.O) foto

Op Cornelis Krusemanschool (Openbare School voor G.L.O) vind je 69 klassenfoto’s en 249 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Juffrouw Redeker was mijn lerares vanaf de 2e t/m de 4e klas.

Juffrouw Redeker was mijn lerares vanaf de 2e t/m de 4e klas. De 5e werd door meester Hofman gedaan en de 6e door de directeur meester Blaauw. Ik bewaar nog vreselijke herinneringen aan deze man omdat hij regelmatig de gangen afliep om te kijken wie er nu weer de gang was opgestuurd. Als hij je trof dan kreeg je nog eens een flinke draai om je oren van hem erbij. Juffrouw Redeker was een schatje. Zij had een klas als de Arc van Noach met vele beesten achterin de klas. De tekeningen die op het bord rond de feestdagen door haar werden gemaakt vond ik prachtig. Ik zat in een klas waar een aantal mensen inclusief ik, deel uitmaakten van het kinderkoor van Henk van der Velde op het Hoofddorpplein. Wij zaten in het progamma Oebele. De mensen uit die tijd die ik me herinner zijn, Paul Boelens (kon goed tekenen) Fred Altena, Michael den Hollander, Tjeerd Hanssen, Anita Bruinisse, Dorris Duyvis, Gitte, Martin, Els, Heleen, een Hovink, Hetty. Frans .De schoolreisjes naar Bennekom kwaren ook heel leuk.

Cornelis Krusemanschool (Op..., 1965

juffrouw Huf, meester Hofman (hij verhuisde helaas naar Tiel) en daarna juffrouw Zwart.

juffrouw Huf, meester Hofman (hij verhuisde helaas naar Tiel) en daarna juffrouw Zwart. Ik heb alleen klas 3 t/m 6 daar gedaan. Peereboom voor gym, vreselijk, heb ik nog nachtmerries van. Ik ging veel om met Brenda Boeske, Sylvia Smit en Sylvana Covalo. Met alle klasgenoten hebben we in '81 nog een reunie gehad. Hopelijk komt dat er nog eens van.

Cornelis Krusemanschool (Op..., 1972

Medeleerlingen: Lonneke de Kruif; Nicolien Schnitger(Kapper);Marja Bulsing; Hans Everse; Marga Bakker; Alfred Noach; Ben Burgers.

Medeleerlingen: Lonneke de Kruif; Nicolien Schnitger(Kapper);Marja Bulsing; Hans Everse; Marga Bakker; Alfred Noach; Ben Burgers. We hadden een lieve gymnastiek lerares, haar naam weet ik helaas niet meer. Directeur was toen dhr. Verbeek

Cornelis Krusemanschool (Op..., 1963

?