Cornelis Jetses

Sweelinckstraat 11 in Eerbeek, ( Toon op kaart )

125 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Cornelis Jetses, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Cornelis Jetses foto

Op Cornelis Jetses vind je 9 klassenfoto’s en 125 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Achter meester Mol aan het schoolplein overlopen in een hele rij kinderen en vervolgens de school in.

Achter meester Mol aan het schoolplein overlopen in een hele rij kinderen en vervolgens de school in. Ik had geen les van meester Mol, maar het was wel één van mijn favorieten daar op school. Ook juf Bosman kan ik tot die categorie rekenen. In groep 7 zijn we verhuisd naar Waddinxveen.

Cornelis Jetses, 1991

Ik heb een heel aantal jaartjes op deze school gezeten vanaf groep vier zat ik hier en heb een hele leuke tijg gehad terwijl ik niet altijd de makkelijkste was.

Ik heb een heel aantal jaartjes op deze school gezeten vanaf groep vier zat ik hier en heb een hele leuke tijg gehad terwijl ik niet altijd de makkelijkste was. En wat ik me nog goed kan herinneren was in groep zeven over de grond gespuugt want ik was ziek en toen moest ik van meester coenraads naar buiten om zand te halen. En de eind musical die was echt helemaal super tof!!! daar denk ik nog wel eens aan terug. Mijn leukste leraar was Meester Mol! En de beste lerares Juf Bosman die kwam bij je thuis als je ang ziek was!

Cornelis Jetses, 1990

De school is opgericht in 1973 volgens mij, hoofdonderwijzer K.

De school is opgericht in 1973 volgens mij, hoofdonderwijzer K. Vos. Het eerste jaar (klas 5) zaten we nog her en der in Eerbeek o.a. ondergebracht in de HE Sondorp school, juf Bosman was er toen ook al, ook Mol (was toen helemaal niet populair), wij hebben nog meegewerkt aan de opening van de school, er is toen een toneelstukje opgevoerd (iets met alkmaarse kazen herinner ik me), het weekje kamp aan het einde van de 6e klas kan ik me ook nog goed herinneren. Sorry maar de E-mail moet zo gaat anders niet..... kees(dot)jansma(apestaartje)home(dot)nl

Cornelis Jetses, 1973

?